Bambudan yapılan geleneksel ekmek mayalama sepetlerinin her biri el emeği ile ve buharla bükülerek imal edilmektedir. Bu nedenle her biri benzersizdir. Mayalama sepetleri ekmek hamurunun sıcaklığını depolayıp, nemi emerek ekmeğinizde eşit bir gözenek ve gevrek bir kabuk oluşması için fermantasyon işlemini en iyi şekilde düzenler.
Geleneksel üretici ve organik fırınlar % 100 doğal malzemeden yapılan bambu mayalama sepetlerimizi tercih etmektedir. Sepetlerimiz tam otomatik, endüstriyel ekmek ve unlu mamul üretiminde de kullanılabilir.
1000-1500 gram arasındaki ekmek hamurlarınızı fermente etmek için kullanabilirsiniz.Dikkat!..Belirti..
300-400 gram arasındaki ekmek hamurlarınızı fermente etmek için kullanabilirsiniz.Dikkat! Belir..
80-120 gram arasındaki ekmek hamurlarınızı fermente etmek için kullanabilirsiniz.Dikkat! Belirt..
80-120 gram arasındaki ekmek hamurlarınızı fermente etmek için kullanabilirsiniz.Dikkat! Belirt..
450-600 gram arasındaki ekmek hamurlarınızı fermente etmek için kullanabilirsiniz.Dikkat! Belir..
600-750 gram arasındaki ekmek hamurlarınızı fermente etmek için kullanabilirsiniz.Dikkat! Belir..
750-1250 gram arasındaki ekmek hamurlarınızı fermente etmek için kullanabilirsiniz.Dikkat! Beli..
600-1000 gram arasındaki ekmek hamurlarınızı fermente etmek için kullanabilirsiniz.Dikkat! Beli..
1250-1750 gram arasındaki ekmek hamurlarınızı fermente etmek için kullanabilirsiniz.Dikkat! Bel..
1000-1500 gram arasındaki ekmek hamurlarınızı fermente etmek için kullanabilirsiniz.Dikkat! Bel..
750-900 gram arasındaki ekmek hamurlarınızı fermente etmek için kullanabilirsiniz.Dikkat! Belir..
750-900 gram arasındaki ekmek hamurlarınızı fermente etmek için kullanabilirsiniz.Dikkat! Belir..
1500-2000 gram arasındaki ekmek hamurlarınızı fermente etmek için kullanabilirsiniz.Dikkat! Bel..
1750-2500 gram arasındaki ekmek hamurlarınızı fermente etmek için kullanabilirsiniz.Dikkat! Bel..
1 den 15 e 15 (1 sayfa) ürün gösteriliyor
Benzer Ürünler